Er zijn maar weinig dingen zo fijn als lekker lang in bad zitten. Boekje erbij, glaasje wijn of kopje thee erbij, lekker muziekje op de achtergrond, kaarsen voor de sfeer en genieten maar. Maar weet je dat het nóg fijner kan? Door een prachtige hot tub in je tuin te plaatsen. Zo heb je je eigen wellnesscentrum in je eigen tuin. Hoe luxe is dat?  Je loopt zo vanuit je huis naar je eigen hot tub waar je onder de sterrenhemel kunt genieten van het warme water. Met of zonder bubbels.
Hot tub

Een hot tub in je tuin: hartstikke romantisch!

Je kunt er natuurlijk van maken wat je wilt, maar een hot tub in je tuin kan heel erg romantisch zijn. Verlicht het pad er naar toe met mooie kaarsen. Zet een ijsemmer met daarin champagne klaar en duik lekker te water. Je weet zeker dat je een fijne avond zult hebben. Ook in de winter als de omgeving van de hot tub koud en miezerig is. Want in een fijne warme hot tub kun je pas écht genieten. Ook van sneeuw en in de regen!

Een hot tub is goed voor je spieren

Wanneer je een fanatieke sporter bent, weet je het al. Warmte is goed voor je spieren, zeker na een zware training. Dus ga je, zodra je thuis komt, lekker uitgebreid onder de douche of in bad. Maar wat nou als je gewoon de hot tub in kunt springen? Dat is nog een tandje beter dan je badkamer in duiken. Je spieren zullen ultiem ontspannen, zeker wanneer je van te voren en na afloop even onder de (koude) douche door holt.

Een hot tub lijkt een bron van bacteriën, maar is dat ook zo?

Het water in een hot tub kun je vergelijken met een bad van vroeger: de eerste die in bad ging (meestal de vader) trof het, die had schoon water. Naarmate er meer mensen in bad gingen werd het water steeds een beetje minder fris. Maar telkens het water vervangen is duur, veel gedoe én niet nodig. Er zijn namelijk prima onderhoudsmiddelen beschikbaar om je tub schoon en fris te houden. Dat hadden ze vroeger nog niet! Je kunt deze middelen direct aanschaffen bij de aanschaf van je tub, zo weet je zeker dat je de juiste spullen in huis hebt om alles fris en hygiënisch te houden. Ook een deksel of afdekzeil kan je prima helpen.