Een retro loopauto. Een fantastische uitvinding. De loopauto an sich is al redelijk briljant, maar in een retro jasje gegoten is de loopauto echt een prachtig ding. Waar iedereen, kinderen, ouders, opa’s en oma’s met plezier naar zal kijken. Een retro loopauto maakt dat je nog liever een keer een extra rondje loopt met je zoon of dochter. Hij of zij kan namelijk helemaal zelf goed uit de voeten en dat is voor jullie allebei fijn. Natuurlijk laat je je kind niet zomaar los in het verkeer, je bent er altijd bij. Maar met zo’n retro loopauto is dat geen enkel probleem. Je zult merken dat je ook op straat leuke reacties krijgt.

Een retro loopauto als kraamcadeau

Een retro loopauto is een lust voor het oog. Dus als je er een als kraamcadeau geeft of krijgt, kan deze het eerste jaar gewoon mooi in de huiskamer staan. Als soort van alternatief kunstobject. Als het kindje waarvoor je ‘m kocht of kreeg groot genoeg is, kan de retro loopauto in gebruik worden genomen. Pap en mam zullen je hartstikke dankbaar zijn als je met deze mooie loopauto aan komt zetten tijdens het kraamfeest. Eindelijk eens wat anders dan rompertjes, slabbetjes en een luiertaart. Dat zijn ook heus leuke cadeaus, maar zo’n retro loopauto is er wel een uit de buitencategorie!
Retro loopauto

Met een retro loopauto op weg

Is je kindje al bezig met het zetten van zijn of haar eerste stapjes? Dat is dat hét moment om te kiezen voor een loopauto. Je kindje zal op deze manier zelf mee kunnen komen en niet telkens maar getild hoeven worden. Dat is ook fijn voor jou. Jij hebt dan mooi je handen vrij voor andere dingen (als het tillen van de knuffels, flessen en noem maar op). Je kindje kan lekker zelf uit de voeten en zal de wereld op een andere manier ontdekken. En alleen dat is al leuk om te zien!

Accessoires bij een retro loopauto

Je verzint het niet, maar bij zo’n mooie retro loopauto zijn diverse bijzondere accessoires te verkrijgen. Wat denk je van een net echte benzinepomp? Of een racing cap met stofbril! Dat ziet er natuurlijk helemaal geweldig uit bij zo’n klein mannetje of vrouwtje. Ook een toeter is te bestellen via bovenstaande site. Deze monteer je er natuurlijk pas op wanneer er buiten gereden gaat worden. En wat denk je van een finish vlag? Helemaal leuk toch?