Ja, jongens en meisjes, de zomer staat weer voor de deur. Ook al voorspelt Piet nog even -10 (!!) voor de komende week, de zomer is dichterbij dan je denkt. En dan wordt het weer tijd om lekker naar het strand te gaan. Te zwemmen in de zee en daarna lekker onderuit te zitten in je eigen strandstoel. Maar dan moet je die strandstoel nog wel éven bestellen. Want dat kun je gewoon online regelen. Je bestelt precies die stof en die soort hout die jij wilt. Stof die perfect past bij je bikini bijvoorbeeld. Of bij het speelkleed van de kinderen. Zo regel je zelf de perfecte strandstoel voor jouw dagen op het strand.

Jouw strandstoel is uniek en goed herkenbaar op het drukke strand

We weten allemaal hoe druk het op het strand kan zijn in de zomer. Voor je het weet vind je na een frisse duik je plekje niet meer terug. Dat is met zo’n mooie, unieke strandstoel écht verleden tijd. Want niemand heeft precies die strandstoel die jij hebt laten maken. Door de keuze van veelkleurige canvas stof in combinatie met mooi houtwerk is iedere stoel echt uniek. Zo vind je altijd je plekje met je spullen weer terug. Ook voor de kinderen is zo’n stoel een prachtig herkenningspunt.

Waar bestel ik zo’n prachtige strandstoel?

Deze prachtige strandstoel bestel je heel gemakkelijk online. Je vinkt precies aan welke stof en welke houtsoort je wilt en voor je het weet staat de stoel bij jou thuis of op het strand te pronken. Je kunt er zelfs nog dezelfde canvas stof bij bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf nog een handige strandtas maken of een speelkleed voor de kinderen. De stof bestel je ook gewoon online. Zo heb je al snel een complete, schitterende strandset bij elkaar. Als dat niet genieten wordt, dan weet ik het ook niet meer!

Een strandstoel, kinderen en ijs, komt dat wel goed?

Veel strandstoelen zijn bijna niet uit elkaar te halen en zeker niet te wassen. Dat is met deze strandstoel wel anders. Na een dagje strand met een ijsje en een kind (doe zelf het rekenwerk maar even) is je stoel echt wel toe aan een wasbeurt. Deze canvas stof kan gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. Zo heb je al snel weer een frisse stoel klaar staan voor het volgende strand uitje. En je kleverige kind? Daar hebben ze de zee voor uitgevonden!
Strandstoel