Je kunt je niet voorbereiden op een reis de dag voor je vertrekt. Ben je van plan om deze zomervakantie op reis te gaan? Het is tijd om de outfits te kiezen die je garderobe zullen vormen. Het is tijd om op zoek te gaan naar een travel jurk en waarom niet een travel jurk zwart? Ontdek via deze rubriek enkele ideeën van outfits om je voor te bereiden op jouw zomervakantie.

Kies eenvoudige en lichte jurken 

De eerste tip voor jouw zomervakantie is het vermijden van ingewikkelde avondjurken die vergezeld moeten gaan van een paar chique schoenen. Vermijd vooral degene die niet rijmen op comfort. De zomervakantie staat in het teken van ontspanning, dus draag luchtige, ontspannen jurken. Kies jurken die perfect zijn voor de feestdagen. Mooie jurken, maar ook veelzijdig en vooral comfortabel. Zij kunnen je overdag begeleiden naar het strand, in de stad, naar het museum en 's avonds naar het restaurant. Hier zijn enkele suggesties van eenvoudige en lichte jurken om hoofdpijn te vermijden en van jouw vakantie te genieten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een overhemdjurk met blote schouders of een reisjurk zwart "Bardot" met ruches en bloemen. Je kunt ook kiezen voor een gestreepte jurk die niet erg ingewikkeld is, maar wel goed gesneden. Waarom probeer je niet de kleur van de liefde 'roze'? Probeer een vrouwelijke en veelzijdige roze reisjurk. Ook een vloeiende jurk zou perfect zijn om je licht te voelen. Je kunt er een halsketting of een mooie hoofdband voor de avond aan toevoegen en jouw look is totaal. Wie van rood houdt, kan een stijlvolle wikkeljurk proberen en die combineren met een mooie hoed voor een wow-effect! Je kunt ook een kleine reisjurk zwart retro romantisch polka dot kopen. Deze jurk zal perfect zijn voor een tijdloze look.

Kies lichte en comfortabele schoenen

Als we het over uiterlijk hebben en we hebben het over jurken, dan hebben we het ook over schoenen. Je hebt al een paar mooie, lichte en comfortabele jurken uitgekozen, dus combineer ze met een paar mooie, lichte en comfortabele schoenen die niet alleen bij de kleuren passen, maar ook bij het idee van ontspanning. Het is zomervakantie, laat je gaan en wees sexy en heb veel plezier. Maar je hebt niet alleen jurken en schoenen nodig, denk ook aan het klaarmaken van een leuk T-shirt en een leuke jeans, broek en onderbroek.