Wij hebben een aantal must haves op een rijtje gezet die een man moet hebben! Als man kom je hier niet onderuit en dit zijn toch wel dingen die je altijd nodig zal hebben of niet mogen ontbreken in je leven!

Een aansteker

Toen ik een jongvolwassene was, was ik op een feestje met een vriend en een dame vroeg me haar sigaret op te steken. Aangezien ik toen nog niet rookte, zei ik: sorry! Maar mijn vriend stak zijn hand in zijn broekzak en haalde een prachtige gouden aansteker tevoorschijn. Hij stak de sigaret in haar lippen op, ze pufte en zei dank je! met een glimlach. Dus mijn tip: zorg voor een mooi aansteker, ook al gebruik je hem zelf niet!

Een goede paraplu

Ik heb nog steeds een paraplu die van mijn vader was. Zeker wanneer je in een lands als Nederland woont, mag een paraplu niet ontbreken. Zeker wanneer je op stap bent met een meisje, moet je altijd een paraplu kunnen aanbieden zodat jullie niet drijfnat ergens aankomen.

Een horloge

Een goed horloge is een must! Een horloge laat zien wat je karakter is. Met een horloge laat je zien hoe je zelf ook bent. Daarom is het belangrijk om een goed horloge te hebben die helemaal bij jou past. Hiermee laat je direct aan mensen zien wat voor persoon je bent.

Tech-spullen!

Een man moet natuurlijk af en toe even kunnen gamen met vrienden! Daarom is een playstation, Xbox of een gaming PC natuurlijk wel van belang! Om goed te kunnen gamen, mag dit niet ontbreken in je huis! Ga je een game pc kopen? Zorg dan dat je je goed laat informeren.

Een goede regenjas

Het beschermt je tegen een plotselinge bui, houd je warm bij somber weer en voegt een beetje mysterie toe aan je look. Als je een goede regenjas hebt, dan loop je er in stijl bij. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar een lange, bruine dikke regenjas. Hierin ben je goed beschermt, loop je er netjes bij en maak je indruk!

Een kurkentrekker

Een goede kurkentrekker is een must om te hebben. Niet alleen voor thuis maar ook op speciale gelegenheden. Je kan met een kurkentrekker het verschil maken als man. Kies voor een uitzonderlijk geval met mooie handvaten en een stevig design. Met een kurkentrekken laat je zien wie er voorbereid is!