Het klinkt gek: met lingerie de vrouw worden die je wil zijn. Toch kan ondergoed meer uitmaken dan je in eerste instantie denkt. Bedenk maar eens: wat als je geen ondergoed aan had? Je zou je erg ongemakkelijk voelen, niet waar? En hoe zit het met niet lekker zittend ondergoed? Het liefst haal je die losse string tussen je billen vandaan, maar hoe vreemd ziet het er wel niet uit om eraan te zitten in het openbaar?! Of als je onderbroek knelt: je voelt het de hele tijd zitten. Om nog maar niet te spreken over bh-beugels die je hart proberen te doorboren. After Eden heeft lingerie waar je nooit spijt van zult krijgen.

After Eden bh’s zullen je niet doodmaken

Nog even gesproken over de bh-beugels die je ineens richting je borstbeen voelt gaan: het prikt in je huid en je voelt je verraden. Je haalt de beugel eruit en ineens hangt je rechter borst lager dan je linker. Waarschijnlijk ziet niemand het, maar toch voel je je er onzeker over. After Eden heeft kwalitatief uitstekende bh’s waar je op kunt vertrouwen. Ze zijn mooi gevormd voor verschillende soorten borsten; van peervorm tot appels – iedere ‘fruitige’ borst zou de zoetigheid van After Eden moeten voelen!

After Eden strings en onderbroeken als gegoten rondom je rondingen

Bh’s kunnen vervelend zitten, maar ondergoed des te meer! Te los, te strak, gescheurd, zwetende stof… After Eden rekent ermee af! Het ondergoed van After Eden is luchtdoorlatend en nog sexy ook! Het is te combineren met een bh of jarretels. Je kunt je partner verrassen en verwennen met een opwindende look.

Onderzoeken bewijzen!

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen met goed zittende lingerie zich sexyer en zelfverzekerder voelen dan vrouwen met slecht zittende lingerie. Als je je bewust bent van wat je aan hebt en er zelf van kunt genieten is dat te zien. Je loopt rechter op, kijkt vrolijker uit je ogen en kunt de hele wereld aan! After Eden wil aan dit fenomeen meewerken, dus hun lingerie is compleet aangepast op de zelfverzekerdheid van vrouwen, en het comfort voor mannen en kinderen. Het is natuurlijk niet alleen een vrouwelijke eigenschap dat ondergoed lekker moet zitten: ook mannen en kinderen moeten comfortabel door het leven. Vandaar dat After Eden ook mannen- en kinderondergoed verkoopt! Twijfel niet langer, bestel.