Ondanks dat het weer warm weer wordt heb ik echt iets gevonden waarvan je gigantisch vrolijk gaat worden. Dat is namelijk een onesie! Je zult wel denken dat een onesie helemaal niet past bij het aankomende warme weer? Nou daar heb je het helemaal mis. Onesies zijn items die je gewoon elke dag kan dragen in alle weersomstandigheden. Natuurlijk is het niet helemaal lekker als je midden in de zomer zo een outfit gaat dragen, maar comfortabel is het wel. Ik zal je in mijn blog even piekfijn vertellen wat er zo leuk is aan onesies en waarom ze zo comfortabel zijn. Tevens zal ik je vertellen wat voor soort onesies je hebt en wanneer je ze kan dragen(naast elke dag natuurlijk).

Onesies zijn gewoon leuk!

Een onesie is niet zomaar gewoon leuk hoor. Deze outfits zijn leuk omdat ze in erg veel verschillende soorten te verkrijgen zijn. Niet alleen in verschillende soorten maar ook in verschillende kleuren. Het aanbod in onesies is gigantisch en er zit zeker wat tussen voor iedereen. Maar wat maakt ze nu dan zo speciaal? Dit hangt helemaal af aan wat jij persoonlijk leuk vindt. Ben jij echt een dierenmens en is je lievelingsdier een prachtig grote olifant? Dan kan je er natuurlijk bijlopen als dit wilde dier. Maar naast dierenonesies heb je natuurlijk ook veel verschillende onesies in kleur óf superhelden. Je kan dus bedekt zijn in je lievelingskleur óf als je favoriete superheld. Bijvoorbeeld een batman onesie.

Feestelijke onesies

Een onesie hoef je zeker niet alleen binnen je eigen huis te dragen. Een onesie is ook op feestelijke gelegenheden en verkleedpartijtjes aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan carnaval of Halloween! Dan kan je er dus als je favoriete superheld bijlopen. Een idee is om met al je vrienden en vriendinnen wat onesies aan te doen die bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde superheldenfilm zoals The Avengers. Dan moet je goed afspreken wie er bij gaat lopen als de hulk, captain America, Wonder Woman, Iron Man en Thor. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig.

Zoooo comfortabel

Een onesie is heerlijk comfortabel. Dit komt doordat het gemaakt is van heerlijk zacht katoen. Katoen is heerlijke stof die ervoor zorgt dat de drager lekker warm blijft. Tevens zorgt het zachte katoen ervoor dat de drager overal heerlijk kan zitten. Dus wacht niet al te lang en koop een leuke onesie voor jezelf en wellicht al je vrienden?